Cos de cumparaturi

Noutati
Îi felicităm pe toţi participanţii pentru alegerea de a-şi petrece timpul stimulându-şi gândirea logică, imaginaţia, practic
Descopera Oraselul Acvatic de la Centrul Comercial Felicia
In perioada 15 iulie - 27 august, promoterii nostri se afla la Carrefour Felicia unde ii intampina pe cei mici in Oraselul Acvatic.Read More
Dragostea, iubirea, trăirile care ne animă, ne definesc şi ne conturează viaţa, ne umplu de bucurie şi ne aduc inima în pragul fericirii.
1…2…3… Cu paşi repezi, noul an a sosit... Suntem în 2017 şi începe Anul Cocoşului de Foc. Iarna pare că şi-a in
Iarna a venit şi, chiar dacă nu şi-a intrat în totalitate în drepturi, nu ne-a oferit încă zăpada mult aşteptată, ci doar zi
Aşa cum despre vin se spune că adăposteşte înţelepciune, în ceai se ascunde o întreagă filosofie de viaţă. În China, de exemplu, accentul
Branduri
  • Brand Logo
  • Brand Logo
  • Brand Logo
  • Brand Logo
  • Brand Logo
  • Brand Logo
  • Brand Logo
  • Brand Logo

 

Fii ISTET! Aduna VARA ca sa ai IARNA!

 

Valabilitate campanie: 1 octombrie 2019 - 31 decembrie 2019.

Cum functioneaza?

Pentru toate achizitiile efectuate in perioada 1 mai 2019 - 30 septembrie 2019, pentru fiecare 1000 lei (valoare fara TVA), clientul Promotop primeste 1 PUNCT AVANTAJ. Valoarea fiecarui punct avantaj este de 50  lei (valoare fara TVA).

Aceste puncte se pot folosi in achizitiile din perioada 1 octombrie 2019  - 31 decembrie 2019.

Se considera  momentul achizitiei acel moment in care comanda este  lansata de client.

De exemplu: clientul isi poate folosi punctele  avantaj pentru o comanda lansata pe 15 decembrie, chiar daca livrarea  implicit facturarea produselor se va efectua dupa perioada de  valabilitate a campaniei.

Valoarea voucherului acumulată în perioada 1 mai - 30 septembrie 2019 nu poate depăşi 50% din valoarea unei comenzi plasate în perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2019.

Clientul poate beneficia si valorifica aceste puncte avantaj la orice categorie de produse sau servicii oferite de Promotop MKT SRL.

De aceasta campanie poate beneficia orice client din portofoliul Promotop MKT SRL sau client nou.

Aceste puncte avantaj se pot diviza ca si valoare in mai multe comenzi lansate in executie in perioada valabilitatii campaniei sau intr-o  singura comanda.

Punctele avantaj neutilizate in perioada campaniei nu se pot valorifica dupa aceasta perioada si nici nu se pot porta in alta campanie Promotop MKT.

Pe tot parcursul campaniei îţi respectăm dreptul la intimitate conform Legii nr. 677/2001. Pentru mai multe detalii, citeşte Politica de securitate a datelor cu caracter personal si Politica de confidentialitate.