Facebook

Cos de cumparaturi

Gama Flexi - Agenda nedatata, coperta flexibila, piele ecologica, colturi rotunjite, bloc nedatat 16x22cm

Cod produs: PROGaFlan
Solicita oferta!
0746.21.88.01
0740.23.40.40

Clientii sunt cartea noastra de vizita, modul profesionist prin care echipa Promotop a desfasurat campanii de promovare de succes pentru cresterea vizibilitatii brandului acestora. Astazi, specialistii Promotop iti propun solutia perfecta de a ramane in atentia partenerilor de afaceri si de a inregistra noi cresteri in vanzari, colectia de AGENDE Gama FLEXI, un modsubtil de a pastra la vedere logo-ul sau numele firmei tale. Da frau liber imaginatiei, indrazneste sa-ti transformi in realitate indraznetele idei folosind agenda pentru a-ti pune ordine in ganduri, colectia de agende FLEXI contine exact ceea ce ai nevoie: agenda de buzunar , agenda nedatata, agenda datata , agenda combi .

Cand ritmul trepidant cotidian impune folosirea unor tehnici de management al timpului si o riguroasa organizare si planificare a activitatilor, pentru a mai avea si timp liber, apeleaza la solutii simple si inteligente de a-ti gestiona actiunile. Practice si eficiente se dovedesc in acest sens agendele, potrivite, dupa format, pentru orice geanta, accesibile utilizarii fara a necesita o conexiune la internet. Cu Agenda NEDATATA dinGama FLEXI vei planifica si prioritiza activitati si obiective zilnice, saptamanale sau lunare, ganduri de vacanta si nu numai.

Agenda NEDATATA din Gama FLEXI are coperta exterioara flexibila, din piele ecologica si colturi rotunjite. Gandurile ti se vor asterne usor in blocul nedatat cu 224 pagini format 16x22 cm din hartie offset alb, tipar 2 culori, iar forzatz harta Romaniei va fi utila pentru localizari geografice. Pentru coperti poti opta sa alegi din culorile negru, gri, rosu, albastru, verde, pe cea care se potriveste cel mai bine cu brandul tau, conditia fiind o comanda minima de 30 buc/culoare.

Utila, Agenda NEDATATA din Gama FLEXI este solutia inteligenta de a fi in continuare in atentia colaboratorilor tai. Personalizabila prin metoda timbrului sec, agenda se livreaza ambalata in cutie colectiva.

Promote your business! Pentru o campaniei de promovare profesionista, de calitate, apeleaza la specialistii Promotop! Iti vor propune produse promotionale de efect, potrivite specificului activitatii tale, care iti vor mentine la vedere logo-ul sau numele firmei, amintind de comunicarea excelenta si colaborarea fructuoasa avuta!

Date tehnice:

Coperta exterioara:
- flexibila, din piele ecologica,
- colturi rotunjite,
- culori: negru, gri, rosu, albastru, verde, comanda minima fiind de 30 buc/culoare.
Interior:
- bloc nedatat de format 16x22 cm,
- hartie offset alb, nr. pagini 224, tipar 2 culori,
- forzatz harta Romaniei.
Personalizare: timbru sec
Ambalare: in cutie colectiva

Preturile nu contin TVA si personalizare. Comanda minima pentru pretul afisat: 30 buc/culoare.

Brand brand
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.Promotop MKT distribuie aceste produse numai la persoane juridice.

Pretul este pe bucata, corespunde cantitatii minime per comanda, NU include TVA si costuri de personalizare.

Simularile grafice pe produse sunt gratuite. Costul de transport intra in sarcina beneficiarului.

Cursul valutar de facturare va fi cel de achizitie practicat de Raiffeisen sau BRD, fiind achizitie de import.