Facebook

Cos de cumparaturi

Categorii
Noutati
Îi felicităm pe toţi participanţii pentru alegerea de a-şi petrece timpul stimulându-şi gândirea logică, imaginaţia, practic
Descopera Oraselul Acvatic de la Centrul Comercial Felicia
In perioada 15 iulie - 27 august, promoterii nostri se afla la Carrefour Felicia unde ii intampina pe cei mici in Oraselul Acvatic.Read More
Dragostea, iubirea, trăirile care ne animă, ne definesc şi ne conturează viaţa, ne umplu de bucurie şi ne aduc inima în pragul fericirii.
1…2…3… Cu paşi repezi, noul an a sosit... Suntem în 2017 şi începe Anul Cocoşului de Foc. Iarna pare că şi-a in
Iarna a venit şi, chiar dacă nu şi-a intrat în totalitate în drepturi, nu ne-a oferit încă zăpada mult aşteptată, ci doar zi
Aşa cum despre vin se spune că adăposteşte înţelepciune, în ceai se ascunde o întreagă filosofie de viaţă. În China, de exemplu, accentul
Branduri
  • Brand Logo
  • Brand Logo
  • Brand Logo
  • Brand Logo
  • Brand Logo
  • Brand Logo
  • Brand Logo
  • Brand Logo

Noi suntem Echipa Promotop!

Am putea incepe prin a va prezenta o insiruire a tot ce putem realiza pentru voi.

Cum ar fi: personalizare textile prin termotransfer, broderie, print digital, serigrafie, personalizare produse prin gravura, print UV, timbru sec, sublimare, doming cu rasina volumetrica, productie publicitara de banner-e, mesh-uri, roll-up-uri, pop-up-uri, window grapphic, colantari de masini, ambalare personalizata individuala, design, webdesign si creatie grafica, solutii personalizate de promovare prin campanii indoor si outdoor cu promoteri, o selectie variata de produse promotionale de la producatori locali, europeni dar si internationali, consultanta in selectia si conturarea campaniilor promotionale si o varietate de idei creative.

Dar nu este nevoie sa recititi cu atentie toata insiruirea de mai sus, la care oricum se mai pot adauga cateva randuri, toate acestea pot fi compactate intr-un singur cuvant: SOLUTII!

Lucrăm pentru a face parte din direcția strategică a clientului nostru - nu doar un furnizor, ci și un partener și colaborator. Scopul nostru principal este de a dezvolta produse și promoții care „fac o diferență”, creează conștientizare și sporesc simțurile oamenilor care „ating” produsul, rezultând o experiență memorabilă care îmbunătățește brand-ul și mesajul clientului nostru.

 

Valorile noastre

Anca (Account Manager Bucuresti): Ne exprimam aprecierea si recunoasterea

“Exersam o comunicare deschisa, oferim si acceptam feedback. Credem ca lucrurile mici trebuie facute marete!”

 

Ana (Account Manager) spune ca Ne apreciem clienții

“Clienții nostri sunt motivul perseverentei noastre continue. Ne recomanda relatiile puternice consolidate prin proactivitate, transparenta si atitudinea orientata catre nevoile specifice ale acestora. Fiecare relatie este sustinuta de un manager de cont dedicat care oferă un serviciu personalizat fiecăruia dintre clienții noștri.”

 

Bianca (Account Manager) spune ca Detaliile fac diferenta!

“Ne străduim constant să atingem perfecțiunea în tot ceea ce facem pentru că detaliile contează. Nu exista “Nu putem”. Cautam soluția cea mai bună, apoi verificam daca exista una si mai buna.”

 

Alin (Head Graphic Designer) spune ca Îmbrățișăm schimbarea

“Nu ne sfiim de schimbare, o încurajăm. Acesta este modul în care ne îmbunătățim și ne ajutăm clienții să iasă în evidență continuu.”

 

Paula (Assistant Manager) spune ca Suntem pasionați

“Suntem conduși de un entuziasm autentic pentru ceea ce facem și cu cine lucrăm. Facem lucruri grozave împreună, comunicam eficient, ne sustinem și avem încredere unul în celălalt.”

 

Carmen (General Manager) spune ca Facem ce este corect

“Ne ghidăm după principiile onestității și deschiderii. Ne plac provocarile si suntem adeptii lucrului bine facut si solutii cat mai originale.”

Cu totii credem in Crearea de conexiuni durabile

La Promotop scopul nostru este crearea de conexiuni durabile. Acesta ghidează tot ceea ce facem. În primul rând, vrem sa va ajutam pe voi să creeați o conexiune de durată cu clientii vostri - oferindu-le produse de calitate care durează mai mult și fac ca sigla voastra să arate grozav.

Pe parcurs, ne propunem să avem o conexiune de durată cu voi - oferindu-vă servicii excelente și sfaturi care vă fac să reveniți din nou și din nou.

Avem un scop în tot ceea ce facem, nu suntem o companie promoțională normală :)!

În centrul a tot ceea ce facem este misiunea noastră de a fi partenerul promoțional al afacerii voastre, avand si cativa asi in maneca:

Gamă largă de produse - Cu peste 6000 de produse pe site-ul nostru web, veți găsi cu siguranță ceea ce aveți nevoie. Dacă nu puteți (sau aveți nevoie de inspirație), vă rugăm să ne contactați, deoarece putem găsi aproape orice cerere neobișnuită la furnizorii noștri.

Cotații rapide - Timpul înseamnă bani, motiv pentru care ne propunem să vă oferim o cotație detaliată în termenul solicitat.

Studio de artă și design - Nu toată lumea poate fi Picasso, motiv pentru care oferim servicii de artă și design pentru a ne asigura că logo-ul și mesajul vostru de marketing arată cel mai bine pe produsele alese. Vă putem modifica opera de artă existentă, adăuga detalii suplimentare sau chiar vă putem redesena complet logo-ul într-un format gata de imprimare.

Opțiuni ecologice - Apreciem că mediul si sustenabilitatea sunt mai importante ca niciodată, așa că ne propunem să oferim opțiuni ecologice pe o gamă largă de produse, dar si in ce priveste materialele folosite in productie.

Livrare rapidă – Aveti o urgenta? Multe dintre produsele noastre sunt disponibile cu opțiuni de livrare expres - perfecte pentru acele comenzi de ultimă oră.

Pe final va lasam sa va delectati cu un top Promotop:

Top 10 cele mai de efect produse promotionale

1. Pixuri - Nu este surprinzător să le vedeti pe acestea pe listă. Un stilou de marcă este unul dintre primele lucruri la care oamenii se gândesc când vorbești despre produse promoționale. Pixurile sunt practice, de mare valoare și sunt disponibile în aproape orice culoare sub soare. Ele sunt, de asemenea, o alternativă mai eficientă la utilizarea cărților de vizită. Imprimați-vă datele de contact pe un stilou și acesta va fi întotdeauna la îndemână, nu in coșul de gunoi! În lumea promoțiilor... pixul este cu siguranță mai puternic decât sabia.

2. Sacosele de cumpărături - Doi in unul. Sacosele promoționale sunt grozave pentru a ține alte articole la evenimente și dupa, atunci când evenimentul se termină, pot fi folosite ca sacosa de cumpărături pentru transportul săptămânal de produse alimentare. Promovare zilnica pentru brand-ul vostru! Un articol practic și low-cost, cu un spațiu mare pentru imprimarea logo-ului.

3. Căni - Folosită aproape în fiecare zi, o cană cu logo-ul tău este garantat să genereze un număr mare de impresii. Sunt practice și perfecte pentru birou sau acasă pentru a savura acea ceașcă de cafea sau ceai dimineața. Multe culori și stiluri disponibile, inclusiv opțiuni de imprimare sublimată pe căni albe pentru modele frumoase din culori nelimitate.

4. Cani To Go - Canile/paharele de cafea To Go sunt un must in zilele noastre. Sunt ecologice și reutilizabile, ceea ce înseamnă că organizația voastra. este pusă într-o lumină pozitivă și va fi văzută în mod regulat.

5. Umbrele - O umbrelă este ceva de care oamenii se agață mult timp. Folosirea ei nu va fi văzută numai de destinatar, ci și de alți privitori (în plus, va fi o salvare în timpul lor de nevoie). Este o modalitate excelentă de a vă asocia logo-ul cu siguranța și soluția la probleme.

6. Brelocuri - Brelocurile sunt un articol cadou la preț redus care este văzut zilnic. Sunt perfecte pentru cadouri datorită portabilității și caracterului practic. Logo-ul tău va fi rapid asociat cu ceva ce nu vor să piardă!

7. Sepci - Ori de câte ori vorbești cu cineva, te vei uita de obicei la ochii lui. Acest lucru face ca orice articol de îmbrăcăminte purtat pe cap, cum ar fi șepci sau căciuli, să fie văzută într-o poziție excelentă.

8. Genți frigorifice - Vara nu este completă fără o geantă frigorifică plină cu băuturi și mâncare în călătoria ta in parc, la plajă sau la picnic. In acelasi timp sunt o modalitate perfecta de a lua zilnic un pachetel la munca.

9. Îmbrăcăminte - Populare pentru evenimente sau îmbrăcăminte corporate, chiar si imbracaminte de protectie, acestea sunt o necesitate pentru aproape toate organizațiile. Jachete, tricouri, cămăși de afaceri, pantaloni și chiar șosete pot fi personalizate pentru a include logo-ul dvs.

10. Sticle de băutură - Bem apă în fiecare zi? Da, bem apa zilnic, așa că are sens ca o sticlă de apa personalizata să fie un cadou de marketing eficient, având logo-ul tău mereu la îndemână va face furori. Sunt, de asemenea, o alternativă fantastică ecologică la sticlele de plastic de unică folosință datorită reutilizabilității lor.

Există multe articole promoționale eficiente pe care le puteți oferi publicului țintă pentru a vă menține logo-ul în top și pentru a vă dezvolta afacerea.

Ce le-ar plăcea clienților vostri să primească și care ar fi un produs practic pentru ei?

Promoteri Promotop in Romania