Facebook

Cos de cumparaturi

Categorii
Noutati
Îi felicităm pe toţi participanţii pentru alegerea de a-şi petrece timpul stimulându-şi gândirea logică, imaginaţia, practic
Descopera Oraselul Acvatic de la Centrul Comercial Felicia
In perioada 15 iulie - 27 august, promoterii nostri se afla la Carrefour Felicia unde ii intampina pe cei mici in Oraselul Acvatic.Read More
Dragostea, iubirea, trăirile care ne animă, ne definesc şi ne conturează viaţa, ne umplu de bucurie şi ne aduc inima în pragul fericirii.
1…2…3… Cu paşi repezi, noul an a sosit... Suntem în 2017 şi începe Anul Cocoşului de Foc. Iarna pare că şi-a in
Iarna a venit şi, chiar dacă nu şi-a intrat în totalitate în drepturi, nu ne-a oferit încă zăpada mult aşteptată, ci doar zi
Aşa cum despre vin se spune că adăposteşte înţelepciune, în ceai se ascunde o întreagă filosofie de viaţă. În China, de exemplu, accentul
Branduri
  • Brand Logo
  • Brand Logo
  • Brand Logo
  • Brand Logo
  • Brand Logo
  • Brand Logo
  • Brand Logo
  • Brand Logo

Conditii comerciale

 

Termeni si conditii generale de vanzare si livrare a produselor comercializate de PROMOTOP

Promotop MKT SRL comercializează produse exclusiv persoanelor juridice, pe bază de comandă scrisă fermă şi respectând condiţiile de mai jos.

1. Oferte

1.1. Toate ofertele, sub orice forma ar fi ele, nu determina si nu atrag nici un angajament pentru Furnizor si trebuie privite ca un intreg. 

1.2. Imaginile, cataloagele, desenele si orice alte date, inclusiv masuratori, greutati sau cantitati, vor fi cat se poate de exacte. Aceste informatii sunt obligatorii doar daca se cer si se confirma in mod expres.

1.3. Daca datorita unor circumstante legate de natura, volumul sau urgenta Comenzii, nu s-a trimis nici o confirmare a acesteia, factura va fi considerata drept confirmarea Comenzii.

1.4. Furnizorul este si va ramane proprietarul, detinatorul tuturor documentelor modelelor furnizate, mostrelor sau exemplelor legate de ofertele facute de Furnizor si/sau la Contract si nu vor putea fi furnizate sau puse la dispozitia unor terte parti, nu vor putea fi modificate sau imitate sub nici o forma, fara acordul scris al Furnizorului. In decurs de 14 zile de la cererea Furnizorului, Beneficiarul va fi obligat sa returneze aceste produse Furnizorului, in conditii bune si in ambalajul original,costul transportului urmand a fi suportat de catre Beneficiar.

2. Produse

2.1. Cantitatea minima/comanda: 10 buc/produs, pentru produsele la care nu se specifica alta cantitate

2.2. Furnizorului i se permite sa trimita Produsele in transe, daca in contract nu exista alte clauze, fiecare transa putand fi facturata separat.

2.3. Daca culoarea, compozitia, greutatea, aspectul etc. Produselor deviaza usor de la modelele, mostrele sau exemplele furnizate in avans, sau de la alte prevederi stabilite in avans, acele Produse trebuie sa se supuna conditiilor acestui Contract. In oricare dintre eventualitati Furnizorul are obligatia sa-si duca la indeplinire obligatiile, daca greutatea sau cantitatea Produselor furnizate nu depaseste cu mai mult de 5% fata de cele stabilite in contract.

3. Preturi si Plati

3.1. Pretul sau preturile indicate in oferta vor fi in euro, fara TVA sau alte taxe (cost personalizare, transport, etc.). 

3.2. Produsele se vor factura la cursul de achizitie EURO afisat la Raiffeisen Bank din ziua facturarii. 

3.3. Daca nu se stabileste altfel, in scris, si fara a aduce prejudicii prevederilor paragrafului urmator, toate platile catre furnizor trebuie facute in RON (moneda nationala), fie net in numerar, ramburs la livrare, fie la sediul Furnizorului prin intermediul unui transfer sau depunere intr-un cont bancar ce urmeaza a fi specificat de Furnizor, metoda de plata la alegerea lui, intotdeauna in functie de numarul de zile specificate in factura emisa. Furnizorul are dreptul sa trimita facturi electronice, iar Beneficiarul este de acord cu aceasta metoda de facturare, daca se va aplica.

3.4. Furnizorul este autorizat sa ceara un avans sau o forma de securitate in orice moment, avans pe care el il considera suficient pentru demonstrarea respectarii obligatiilor de plata ale Beneficiarului, inainte de livrarea sau continuarea livrarii iar Furnizorul are dreptul sa suspende orice viitoare livrari catre Beneficiar daca acesta nu indeplineste aceasta cerinta chiar si in eventualitatea in care s-a stabilit un termen limita fix, fara a prejudicia dreptul Furnizorului de a pretinde despagubirii in eventualitatea unei indepliniri intarziate sau neindeplinirii a Contractului.

4. Livrari si Termene de livrare 

4.1. Plata transportului intra in sarcina Beneficiarului chiar daca se stabileste de comun acord ca Furnizorul sa se ocupe de organizarea transportului. 

4.2. Transportul va fi pe riscul si raspunderea Transportatorului/Beneficiarului, Furnizorul nu isi asuma eventuale incidente aparute in timpul transportului.

4.3. Costurile dovezii, modelului, mostrei sau exemplului se vor factura separat si nu vor fi incluse in preturile stabilite, cu exceptia cazurilor cand se stabileste altfel in mod explicit.

4.4. Termenul de livrare va fi stabilit orientativ si nu va fi niciodata considerat drept termen final, cu exceptia cazurilor in care se stabileste altfel.

4.5. Termenul de livrare se calculeaza de la data cand a fost aprobat Bunul de Tipar de catre beneficiar. In calculul termenului de livrare nu intra si timpul  alocat transportului.

5. Acordarea Bunului de Tipar

5.1. Pentru a acorda BUNUL DE TIPAR, Beneficiarul are obligatia sa verifice in intregime materialul de fiecare data cand este trimis.

5.2. Furnizorul va respecta intocmai BT-ul final acordat de Beneficiar, neasumandu-si eventualele greseli aparute in forma finala a produsului  din culpa Beneficiarului.

5.3. Bunul de tipar se acorda  pe intreg materialul nu doar pe o parte din acesta.

5.4. Bunul de tipar reprezinta acordul ca materialul este conform cerintelor Beneficiarului care astfel confirma/valideaza comanda pentru a fi procesata/printata.

5.5. Pentru realizarea machetelor grafice pentru Bunul de Tipar, Beneficiarul trebuie sa puna la dispozitia Furnizorului fisierele in format vectorizat, editabile (cdr, ai, eps).

5.6. A 3-a simulare (modificare) si fiecare simulare (modificare) suplimentara se taxeaza conform gradului de dificultate si timpului alocat fiecarei modificari.  Prin simulare se intelege machetarea produsului comandat conform specificatiilor tehnice ale acestuia cu materialele trimise de Beneficiar (poze rezolutie minima 300 dpi, logo vectorial eps, ai sau cdr).

6. Reclamatii

6.1. Beneficiarul este obligat sa inspecteze Produsele sau sa numeasca pe cineva sa le inspecteze pentru a vedea daca sunt sau nu defecte.

6.2. Orice defect trebuie adus la cunostinta Furnizorului in scris, cat de curand posibil, dar in orice caz nu mai târziu de 48 h de la receptia cantitativa si calitativa. Dupa expirarea acestui termen Beneficiarul este obligat sa accepte întreaga cantitate de Produse renuntand astfel la drepturile si despagubirile aplicabile prin lege si/sau Contract si acesti Termeni si Conditii Generale.

6.3. În eventualitatea în care Furnizorul admite Reclamaţia Beneficiarului ca fiind întemeiată, Furnizorul va înlocui Produsele lipsă/defecte sau, după caz, va returna contravaloarea aferentă doar acestor Produse.

6.4. O reclamatie, asa cum este definita in Paragraful precedent, nu suspenda obligatia Beneficiarului de a efectua plata.