Oferta saptamanii

Cos de cumparaturi

Categorii

Casa

Tabel  Lista 

Desc
 1. Set de 6 pahare din cristal pentru whisky Ferraghini
  30,18 €
  Set de 6 pahare din cristal pentru whisky, Ferraghini. Acestea pot fi curatate si in masina de spalat vase. Va recomandam personalizarea prin eticheta vinyl.
  Transparent
 2. Set de 6 pahare din cristal pentru bauturi lungi Ferraghini.
  38,72 €
  Set de 6 pahare din cristal pentru bauturi lungi, Ferraghini. Acestea pot fi curatate si in masina de spalat vase. Va recomandam personalizarea prin eticheta vinyl.
  Transparent
 3. Saculet protector pentru tablete-PC
  1,36 €
  Saculet impermeabil din nylon pentru tablet PC-uri, cu inchidere speciala. Datorita sistemului de inchidere special, acesta protejeaza tableta de apa si murdarie, permitandu-va sa utilizati tableta si cand aceasta este in interiorul saculetului. Va recomandam personalizarea prin serigrafie.
  Negru
 4. Cana din ceramica cauciucata
  3,09 €
  Cana ceramica cauciucata, disponibila in diferite culori si cu o capacitate de 300 ml. Va recomandam personalizarea prin gravura CO2
  Negru, Albastru, Rosu, Galben, Verde
 5. Cana ce isi schimba culoarea
  3,34 €
  Cana pentru sublimare, care isi schimba culoarea in functie de temperatura bauturii dvs. Odata cu incalzirea canii de catre lichidul fierbinte din acesta, logoul isi face si aparitia. Acest efect este datorat stratului de lac colorat. Va recomandam personalizarea prin sublimare.
  Negru, Albastru, Rosu
 6. Suport pentru filtru de ceai transparent
  0,25 €
  Suport pentru filtru de ceai din plastic transparent sablat- ofera spatiu pentru filtru de ceai folosit sau prajituri, cuburi de zahar, etc. In timpul servirii ceaiului logoul dvs. va fi mereu la vedere. Va recomandam personalizarea prin tampografie.
  Transparent

Tabel  Lista 

Desc