A fost Crăciunul, am sărbătorit trecerea în noul an, ne-am făcut planurile şi am început să turăm motoarele în forţă pentru ca 2017 să materializeze ceea ce ne dorim şi… ne gândim că în fiecare lună, în afara zilelor aniversare ale celor dragi din familie, ale prietenilor, colegilor, mai avem de sărbătorit câte un eveniment.

Noi, echipa Agenţiei de Publicitate PROMOTOP Iaşi considerăm luna februarie ca fiind luna iubirii… De ce să celebrăm doar pe 14 februarie Valentine's Day, Ziua îndrăgostiților şi nu îi răsfăţăm pe cei atât de apropiaţi sufletului nostru în fiecare zi, mai ales că Dragobetele, sărbătoarea tradiţională a îndrăgostiţilor la români este pe 24 februarie?!

Paulo Coelho descria sentimentul înălţător al iubirii spunând simplu că atunci când iubim "întotdeauna ne străduim să devenim mai buni. Când ne străduim să devenim mai buni decât suntem, totul în jurul nostru devine mai bun", redescoperind în noi resurse nebănuite şi nesecate de tandreţe şi afectivitate.  

Aşa încât... să ne bucurăm de dragoste, să facem inimile noastre fericite să cânte, celebrând iubirea din noi! Să ne oprim pentru câteva clipe din rutina sau agitaţia zilnică şi să le spunem celor dragi cât de fericiţi suntem pentru că există în viaţa noastră.

Cuvintele le avem la noi, la purtător, iar declaraţiile emfatice sau cadourile scumpe ştim şi singuri că fac uneori mult mai mult rău decât bine. Aşa încât… ce să le oferim?! Cum putem dărui din iubirea pe care o purtăm partenerilor noştri?!

Ne-am pus această întrebare şi noi, membrii echipei Agenţiei de Publicitate PROMOTOP Iaşi. Am găsit răspunsuri potrivite, astfel încât am ales să oferim promoţie la produse care se adresează doamnelor şi domnilor. Pentru a crea o atmosferă romantică, recomandăm: suportul din sticlă pentru lumânare, în formă de inimă, care conţine 2 lumânări roşii cu aroma de căpşună, lumânarea roşie în formă de inimă cu aromă de vanilie, cutia metalică în formă de inimă cu bomboane în formă de inimă, cutia din plastic în formă de inimă, cu dropsuri cu aromă de mentă, setul de aromaterapie cu ulei de iasomie (conţine o mini vază ceramică, 5 beţişoare, 2 globuri), setul de aromaterapie care conţine 20 beţişoare parfumate, 2 lumânări cu aromă de ceai, 1 suport ceramic pentru arderea beţişoarelor, 1 CD cu muzică, mini fondue set ceramic, cană ceramică cu linguriţă şi inimioare, formă din silicon sub forma de inimă.

Ce obiecte oferim la promoţie pentru a le răsfăţa pe doamne, pentru a le reaminti cât de mult le preţuim? Echipa noastră dinamică şi plină de creativitate recomandă: comprese calde în formă de inimă, săpunuri florale în formă de inimă, balsam natural de buze în cutiuţă metalică în formă de inimă, suporturi metalic în formă de inimă pentru sacoşă/geantă, brelocuri din metal cu model inimă, finisaj perlat mat şi bandă roşie din polyester, pixuri din plastic cu mină albastră şi capăt în formă de inimă - lovind capătul, acesta se va aprinde, căni cu cretă, în cutii individuale.

Cum să îi surprindem însă şi pe domni de Valentine's Day, cum să le transmitem cât de mult îi iubim fără ca demersul nostru să pară niţel siropos? Membrii echipei Agenţiei de Publicitate PROMOTOP Iaşi au fost plăcut surprinşi când au primit de la soţii /iubite diverse mici atenţii, astfel încât au propus pentru această campanie: brelocuri metalice sub formă de inimă, inimi antistress cu inel pentru chei, mingi anti-stress în formă de inimă, cleme din metal pe o sârmă flexibilă, cu baza în formă de inimă roşie transparentă, cani ceramice cu perete dublu, cu suprafeţe exterioare pentru scriere cu cretă şi capac din silicon.

Practice, de calitate, pline de încărcătură afectivă, obiectele alese la promoţie în această perioadă pot fi foarte uşor inscripţionate cu logo-ul firmei tale, păstrând la vedere imaginea brandului tău, pentru că, aşa cum bine spunea Philip Kotler, “Nu mai este îndeajuns să îţi satisfaci clienţii, acum trebuie să îi încânţi”, iar tu vrei să le reaminteşti mereu cum este colaborarea cu tine.

Solicită o ofertă personalizată, contactându-ne la 0740.23.40.40 sau trimiţând un mesaj la office@promotop.eu.

PS: Nu uita că toate comenzile derulate prin Promotop se supun Condiţiilor comerciale.