Da, da, ştiţi voi, acea perioadă magică din an în care respectăm datinile şi tradiţiile, în care bunătatea, blândeţea şi magia izvorăsc mai mult decât oricând din noi şi ceea ce ne înconjoară. Crăciunul este momentul în care ne gândim din ce în ce mai mult la familie şi cei dragi nouă, la rude, prieteni şi colegii alături de care am fost în momentele de bucurie, dar şi în cele de muncă asiduă. Încercăm să le arătăm cât de importanţi sunt pentru noi, cât de mult ne pasă de ei şi ne dorim să fie fericiţi şi... le dăruim cadouri.

  Îţi doreşti ca în această perioadă a anului atât de încărcată emoţional să fii cât mai aproape de clienţii tăi, vrei ca identitatea ta corporativă să fie cât mai vizibilă şi să strălucească în mod subtil?! Vrei pentru partenerii de afaceri şi pentru angajaţii tăi să fii persoana care le creează o atmosferă de poveste şi le aminteşte de vremea copilăriei şi bucuria împodobirii bradului, de momentul în care familia şi cei dragi se strâng în jurul acestui pom al darurilor pentru a descoperi cadourile lăsate de Moş? Dacă îţi doreşti să fii cel care le decorează aceste momente feerice şi prezenţa ta să fie continuu remarcată, însă într-un mod elegant şi discret, ţine cont de sugestiile Agenţiei de Publicitate Promotop Iaşi!

Echipa noastră tânără şi ambiţioasă îţi propune la Promoţii de Crăciun soluţii pentru a te diferenţia, pentru a fi unic şi de neînlocuit în activitatea clienţilor tăi. În timp ce tu te odihneşti şi sărbătoreşti, adăugând noi momente de neuitat în albumul vieţii, obiectele promoţionale pe care ţi le propun profesioniştii nostri vor "lucra" pentru brandul tău! Îţi recomandăm: seturi de Crăciun formate din ornamente din lemn şi carioci, seturi formate din globuri din plastic, acuarele şi pensulă, căni din ceramică în spiritul Crăciunului, ce abia aşteaptă să fie pictate (setul include cana cu model, acuarelele şi pensula), decoraţiuni de Crăciun, din polyester, gata de a fi agăţate în brad, ornamente de Crăciun din pâslă ( în forme diverse, specifice anotimpului -  brăduţ, fulg, ren), ornamente din lemn (în formă de glob sau brăduţ). Iar pentru că în această perioadă, o cafea sau un cappuccino sunt momente de răsfăţ şi de tandreţe ce ne fac să uităm de frigul de afară, îţi propunem şabloanele decorative pentru cappuccino sau cafea, din oţel inoxidabil, în diverse forme de Crăciun.

În această perioadă, în campania de promovare a brandului tău foloseşte obiectele promoţionale recomandate de specialiştii noştri şi sărbătorile de iarnă vor fi mai frumoase, iar Crăciunul va avea inclusă în magia sa şi identitatea ta corporativă! Logo-ul tău va fi nu numai în faţa ochilor partenerilor tăi de afaceri, ci şi a persoanelor apropiate şi dragi acestora, a colaboratorilor lor. Din materiale de foarte bună calitate, uşor de personalizat cu brandul firmei tale, ornamentele de Crăciun la a căror finisare vor contribui cei cărora le-au fost destinate sau copiii acestora, vor deveni rapid favoritele întregii familii, mereu la modă, aşezate la loc de cinste, ideale pentru copilul din noi!

Promovarea ta contează! Ştim asta şi suntem aici pentru tine cu idei îndrăzneţe şi originale pentru a-ţi promova brandul, aşa încât… nu mai amâna!  Cere o ofertă contactându-ne la 0740.23.40.40 sau trimiţând un mesaj la office@promotop.eu.