Cos de cumparaturi

Noutati

1…2…3… Cu paşi repezi, noul an a sosit... Suntem în 2017 şi începe Anul Cocoşului de Foc. Iarna pare că şi-a intrat în drepturi, în unele locuri cu ninsori abundente, în altele cu ger năpraznic, provocându-ne însă la a o înfrunta. Este momentul să ne bucurăm de iarnă, cel mai distractiv anotimp!

Read More

Iarna a venit şi, chiar dacă nu şi-a intrat în totalitate în drepturi, nu ne-a oferit încă zăpada mult aşteptată, ci doar zile ce încep dimineaţa cu temperaturi de -1ᵒ Celsius, timpul sărbătorilor se apropie cu paşi repezi. Filele din calendar zboară, zilele trec de parcă ar fi ore, iar orele ni se par minute prelungite pentru că... AŞTEPTĂM CRĂCIUNUL!

Read More
Comentarii | Posted in Noutati By Promotop MKT

Winter Tea Time

22.11.2016 14:55

Aşa cum despre vin se spune că adăposteşte înţelepciune, în ceai se ascunde o întreagă filosofie de viaţă. În China, de exemplu, accentul în datina ceaiului se pune pe savurarea băuturii, în vreme ce japonezii au construit un adevărat rit ceremonial, ce poate dura uneori câteva ore.

Read More
Comentarii | Posted in Noutati By Promotop MKT

Obiectele promotionale sunt o metoda inteligenta si statornica de a lucra la imbunatatirea perceptiilor pe care publicul le detine despre un anume brand sau serviciu.

Read More
Comentarii | Posted in Noutati By Promotop MKT
Asc