Oferta saptamanii

Cos de cumparaturi

Categorii

Agende

Tabel  Lista 

Desc
 1. Bloc Notes A5
  3,60 €
  Bloc notes cauciucat, A5, cu o dunga de metal. Notesul are 96 de pagini, coperta captusita cu inchidere magnetica. Personalizarea va recomandam prin serigrafie.
  Negru
 2. Cutie Sticky-notes
  2,63 €
  Setul de notite autoadezive contine bloc notes galben si albastru de 200 de file autoadezive si 200 de foi de marcat in 6 culori diferite. Partea interioara a copertei poate fi folosita si ca port carti de vizita. Personalizarea va recomandam prin tampografie.
  Negru
 3. Bloc-notes DIN A5 cu Powerbank si LED
  30,99 €
  Bloc-notes DIN A5 cu Powerbank integrat de 4000 mAh, cu loc pentru pixuri, suport pentru telefon mobil si cablu de incarcare USB. Inchizatorul magnetic cauciucat include LED-uri, astfel incat personalizarea va fi luminata. Personalizarea va recomandam prin gravura CO2.
  Albastru, Rosu, Alb, Verde
 4. Bloc notes
  5,00 €
  Trendy si ecologic: bloc notes cu coperta din bambus, cu pix cu mina albastra si 70 de pagini liniate, fabricate din hartie reciclata. Personalizarea va recomandam prin gravura CO2.
  Maro
 5. Bloc notes A5 cu pag. liniate
  1,93 €
  Bloc notes de marimea A5 cu 160 pagini liniate, cu coperta din PU pentru a lua notite, cu semn de carte si snur elastic. Personalizarea va recomandam prin print UV LED.
  Negru, Gri
 6. Bloc notes A4
  6,56 €
  Bloc notes cu linii, de marime A4. Inchidere elastica, suport pentru pix. Personalizarea va recomandam prin tampografie.
  Negru

Tabel  Lista 

Desc