Facebook

Cos de cumparaturi

Agenda Twin dubla, coperta flexibila, piele ecologica dubla fata in 2 culori

Cod produs: PROAgTW2
Solicita oferta!
0746.21.88.01
0740.23.40.40

Echipa Promotop iti propune Agenda Twin, instrumentul adecvat nevoilor tale de a oferi clientilor si partenerilor de afaceri un multumesc pentru colaborare, un mod prin care vrei ca brandul tau sa le fie vizibil in continuare.

Utila si practica in planificarea activitatilor, Agenda Twin este dubla, cu un bloc care reprezinta agenda saptamanala datata, iar celalalt agenda nedatata. Coperta flexibila din piele ecologica, dubla fata, in 2 culori (combinatii din: negru cu rosu, maro cu portocaliu, albastru cu bleu, gri cu negru, verde cu negru), protejeaza 256 pagini format: 16x22 cm tiparite la 2 culori, pe hartie offset ivory de 70 gr.

Alege Agenda Twin, perfecta pentru a nota informatii zilnice  sau date necesare ulterior si a le pastra in siguranta. Personalizabila prin metoda timbrului sec, agenda se livreaza ambalata individual in cutie colectiva.

Promote your business! Experienta, pasiunea si implicarea echipei Promotop vor contribui major la reusita campaniei tale de promovare, la consolidarea brandului tau si vizibilitatea afacerii tale!

Date tehnice: Agenda dubla

Coperta exterioara:
- flexibila
- piele ecologica, dubla fata, in 2 culori
- combinatii din 2 culori : negru cu rosu, maro cu portocaliu, albastru cu bleu, gri cu negru, verde cu negru, comanda minima fiind de 30 buc/culoare,

Interior:
- format 16x22 cm,
- un bloc reprezinta agenda saptamanala datata, iar celalalt agenda nedatata
- hartie offset ivory de 70 gr, nr. pagini 256, tipar 2 culori.

Personalizare: timbru sec

Ambalare: individuala in cutie colectiva

Preturile nu contin TVA si personalizare. Pretul afisat este recomandat pentru o comanda minima de 30 buc/culoare. Promotop MKT distribuie aceste produse NUMAI la PERSOANE JURIDICE.

Brand brand
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.Promotop MKT distribuie aceste produse numai la persoane juridice.

Pretul este pe bucata, corespunde cantitatii minime per comanda, NU include TVA si costuri de personalizare.

Simularile grafice pe produse sunt gratuite. Costul de transport intra in sarcina beneficiarului.

Cursul valutar de facturare va fi cel de achizitie practicat de Raiffeisen sau BRD, fiind achizitie de import.