Facebook

Cos de cumparaturi

Agenda piele naturala POCKET cu buzunare pentru documente si telefon

Cod produs: PROUAgPk
Solicita oferta!
0746.21.88.01
0740.23.40.40

Eleganta si extrem de utila, agenda este solutia de a ne organiza in orice moment si loc pentru atingerea obiectivelor, de a nota si pastra idei creative si etape organizatorice de dezvoltat ulterior, fara a necesita conexiunea la internet. Asa incat… surprinde-ti partenerii de afaceri si clientii cu Agenda cu coperta din piele naturala POCKET, un cadou deosebit, un mod de a "materializa" aprecierea si respectul pentru colaborarea pe care o aveti.

Cu un rafinament discret, Agenda cu coperta din piele naturala POCKET este instrumentul promotional care va pastra subtil in atentia partenerilor de afaceri imaginea ta corporativa, ajutandu-te sa construiesti o conexiune stabila cu acestia, reamintindu-le de colaborarea eficienta pe care o aveti. Agenda are coperta buretata, din piele naturala, cu buzunar pentru documente, carti de vizita si telefon pe fata si spatele agendei. Sistemul de inchidere cu elastic tubular va avea grija sa nu pierzi niciun document din ea. Blocul fix este datat, are format 16x22 cm si contine 344 pagini din hartie offset ivoire, tipar 2 culori, pe care poti planifica usor activitatati, in vreme ce hartile policromie ofera raspunsuri geografice. Pentru coperti, poti alege din culorile negru, maro, cognac, bordo, bej, albastru, ceea ce se potriveste cel mai bine cu imaginea ta corporativa, conditia fiind o comanda minima de 10 buc/culoare.

Alege Agenda cu coperta din piele naturala POCKET ca instrument de promovare si logo-ul tau va fi mereu in preajma si in atentia colaboratorilor tai. Personalizabila prin metoda timbrului sec, agenda se livreaza ambalata individual in cutie.

Promote your business! Pentru cresterea portofoliului de clienti, imbunatatirea relatiei cu actualii si potentialii parteneri de afaceri, pentru campanii de promovare eficiente, apeleaza la specialistii echipei Promotop! Sfatul acestora? Pentru o promovare eficienta, care are in vedere obiectivele firmei, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung, foloseste Agenda POCKET! Le vei aminti intr-un mod subliminal partenerilor tai cat de eficienta si productiva este colaborarea cu tine!

Date tehnice:

Coperta exterioara:
- coperta buretata
- piele naturala,
- buzunar pentru documente si telefon pe fata si spatele agendei,
- inchidere cu elastic tubular,
- culori: negru, maro, cognac, bordo, bej (la alegere), comanda minima fiind de 10 buc/culoare.
Interior:
- bloc fix datat de format 16x22 cm,
- hartie offset ivoire, nr. pagini 344, tipar 2 culori,
- harti policromie.
Personalizare: timbru sec
Ambalare: in cutie individuala din carton alb

Preturile nu contin TVA si personalizare. Pretul afisat este recomandat pentru o comanda minima de 30 buc/culoare.

Promotop MKT distribuie aceste produse NUMAI la PERSOANE JURIDICE.

Brand brand
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.Promotop MKT distribuie aceste produse numai la persoane juridice.

Pretul este pe bucata, corespunde cantitatii minime per comanda, NU include TVA si costuri de personalizare.

Simularile grafice pe produse sunt gratuite. Costul de transport intra in sarcina beneficiarului.

Cursul valutar de facturare va fi cel de achizitie practicat de Raiffeisen sau BRD, fiind achizitie de import.