Facebook

Cos de cumparaturi

Agenda piele naturala NETTO cu sistem de inchidere cu mecanism metalic

Cod produs: PROUAgN
Solicita oferta!
0746.21.88.01
0740.23.40.40

Cauti o solutie eficienta de a castiga noi colaboratori si a-i pastra pe cei vechi? Promoveaza-ti brandul apeland la specialistii Promotop! Sfatul lor? Pastreaza la vedere logo-ul sau numele firmei tale folosind ca instrument promotional Agenda NETTO!

Atractiva metoda de promovare, agenda este un aliat tacut in lupta cu timpul, in organizarea eficienta si planificarea responsabila, fiind un accesoriu potrivit pentru a fi oferit colaboratorilor si clientilor. Discreta si eleganta, Agenda NETTO are coperta buretata, din piele naturala, cu buzunare diverse in interior. Sistemul de inchidere cu mecanism metalic va avea grija sa nu pierzi niciun document din ea. Blocul detasabil este datat, are format 16x22 cm si contine 344 pagini din hartie offset ivoire, tipar 2 culori, pe care poti planifica usor activitatati, in vreme ce hartile policromie ofera raspunsuri geografice. Pentru coperti, poti alege din culorile negru, maro, albastru, bordo pe cea care se potriveste cel mai bine cu imaginea ta corporativa, conditia fiind o comanda minima de 10 buc/culoare.

Ramai in atentia colaboratorilor tai pastrandu-ti la vedere logo-ul pe Agenda NETTO! Personalizabila prin metoda timbrului sec, agenda se livreaza ambalata in cutie individuala kraft.

Promote your business! Vrei sa cresti notorietatea brandului? Vrei sa dezvolti afacerea la un nou nivel? Vrei sa-ti consolidezi pozitia pe piata? Pentru campanii de promovare de succes apeleaza la specialistii Promotop!

Date tehnice:

Coperta exterioara:
- coperta buretata

- piele naturala,

- buzunare diverse in interior

- sistem de inchidere cu mecanism metalic

- culori: negru, maro, albastru, bordo (la alegere), comanda minima fiind de 10 buc/culoare.
Interior:
- bloc detasabil datat de format 16x22 cm,
- hartie offset ivoire, nr. pagini 344, tipar 2 culori,
- harti policromie.
Personalizare: timbru sec
Ambalare: in cutie individuala kraft

Preturile nu contin TVA si personalizare. Comanda minima pentru pretul afisat: 10 buc/culoare.
Promotop MKT distribuie aceste produse NUMAI la PERSOANE JURIDICE.

Brand brand
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.Promotop MKT distribuie aceste produse numai la persoane juridice.

Pretul este pe bucata, corespunde cantitatii minime per comanda, NU include TVA si costuri de personalizare.

Simularile grafice pe produse sunt gratuite. Costul de transport intra in sarcina beneficiarului.

Cursul valutar de facturare va fi cel de achizitie practicat de Raiffeisen sau BRD, fiind achizitie de import.