Facebook

Cos de cumparaturi

Agenda METAL, coperta buretata, suport pix, inchidere cu clapa metalica si magnet, piele ecologica texturata, bloc fix nedatat 16x22cm

Cod produs: PROAgMET
Solicita oferta!
0746.21.88.01
0740.23.40.40

Solutia practica, mereu la indemana,  AGENDA METAL este instrumentul ideal de promovare prin care brandul tau e in atentia partenerilor de afaceri. Perfecta ca dimensiune pentru orice geanta, usor de remarcat prin simplitate si eleganta plina de distinctie atunci cand este tinuta in mana,  AGENDA METAL este un ajutor de nadejde in demersul de transforma in realitate ideile si obiectivele planificate.

Personalizabila, AGENDA METAL are coperta exterioara fixa buretata, din piele ecologica texturata si un sistem de inchidere cu clapa metalica si magnet. Suportul pentru pix continut te ajuta sa fii organizat si in orice moment sa poti nota ideile care iti vin, iar blocul fix nedatat  de format 16x22 cm este perfect pentru a retine informatiile importante. AGENDA METAL contine 224 pagini din hartie offset ivory, tipar 2 culori, numai bune pentru a asterne idei si strategii pe ele, si harta Romaniei forzatz. Logo-ul tau va fi rapid remarcat pe culorile disponibile pentru coperti (maro/ gri), conditia pentru o comanda fiind de minim 30 buc/culoare.

Alege sa iti promovezi afacerea cu AGENDA METAL, accesoriul perfect, practic si elegant, indispensabil pentru o organizare eficienta a timpului, iar brandul tau va fi mereu aproape de partenerii tai de afaceri. Personalizabila prin metoda timbrului sec, agenda se livreaza in cutie colectiva.

Promote your business! Suntem echipa Promotop MKT si ne mandrim cu experienta pe care o avem, gradul in care ne implicam si succesul campaniilor noastre de promovare! 

Date tehnice:

Coperta exterioara:
- fixa
- piele ecologica texturata buretata,
- suport pentru pix
- culori: maro, gri (la alegere), comanda minima fiind de 30 buc/culoare,
- sistem de inchidere cu clapa metalica si magnet.

Interior:

- bloc fix nedatat de format 16x22 cm,
- hartie offset ivory, nr. pagini 224, tipar 2 culori,
- harta Romaniei forzatz.

Personalizare: timbru sec

Ambalare: in cutie colectiva.

Preturile nu contin TVA si personalizare. Pretul afisat este recomandat pentru o comanda minima de 30 buc/culoare. Promotop MKT distribuie aceste produse NUMAI la PERSOANE JURIDICE.

Brand brand
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.Promotop MKT distribuie aceste produse numai la persoane juridice.

Pretul este pe bucata, corespunde cantitatii minime per comanda, NU include TVA si costuri de personalizare.

Simularile grafice pe produse sunt gratuite. Costul de transport intra in sarcina beneficiarului.

Cursul valutar de facturare va fi cel de achizitie practicat de Raiffeisen sau BRD, fiind achizitie de import.