Facebook

Cos de cumparaturi

Agenda IDEAL IVOIRE nedatata, cusuta, legata, coperti buretate, semn de carte, sistem de prindere cu elastic, bloc nedatat 16x23.5cm

Cod produs: PRO22-IDEAL
Solicita oferta!
0746.21.88.01
0740.23.40.40

Promoveaza-ti afacerea cu Agenda IDEAL IVOIRE, accesoriul perfect atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru cei care doresc sa se organizeze mai bine, instrument promotional de efect, care va aduce intr-un mod discret in fata ochilor logo-ul sau numele firmei tale.

Practica, potrivita oricarui birou datorita formatului, Agenda IDEAL IVOIRE este nedatata, ideala pentru o riguroasa organizare si planificare a activitatilor, pentru a nota idei sau date importante. Are copertile buretate, este cusuta, legata, remarcandu-se prin eleganta data de forzat ivoire, banda capital rosie si semnul de carte rosu. Este stantata, iar sistemul de prindere din elastic asortat cromatic cu coperta va pastra cu grija documentele din interior. Avand format 16x23.5 cm, agenda contine 232 pagini din hartie ivoire de 70g/mp, tiparita la 2 culori (rosu+gri) - 224 pagini pe care poti planifica usor activitati, in vreme ce atlasul cu 8 pagini policromie ofera raspunsuri geografice. Pentru coperti, poti alege din culorile PI3, PI6, PI11, ceea ce se potriveste cel mai bine cu imaginea ta corporativa, conditia fiind o comanda minima de 30 buc/culoare.

Solutie inteligenta de a fi in continuare in atentia colaboratorilor tai, Agenda IDEAL IVOIRE este instrumentul de promovare ce va avea grija ca logo-ul tau sa fie mereu in preajma acestora. Se recomanda personalizarea prin metoda timbrului sec si folio.

Vrei sa cresti continuu si constant vizibilitatea brandului tau? Apeleaza la specialistii echipei Promotop! Iti vor propune solutii eficiente de promovare, adaptate specificului firmei tale, care iti vor mentine la vedere logo-ul sau numele firmei.

Date tehnice:

Coperta exterioara:
- coperta buretata

- cusuta, legata,

- forzat ivoire banda capital rosie,

- stantata,

- sistem de prindere din elastic asortat cromatic cu coperta,

- culori: PI3, PI6, PI11 (la alegere), comanda minima fiind de 22 buc/culoare.
Interior:
- bloc nedatat de format 16x23.5 cm,
- hartie ivoire 70g/mp, tiparita la 2 culori (rosu+gri),

- semn de carte rosu,

- nr. pagini 232 (224 pagini+ atlas 8 pagini policromie) .

Personalizare: timbru sec si folio

Pretul afisat nu contine TVA si costuri personalizare. Comanda minima: 22 buc/culoare.

Promotop MKT distribuie aceste produse NUMAI la PERSOANE JURIDICE.

Brand brand
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.Promotop MKT distribuie aceste produse numai la persoane juridice.

Pretul este pe bucata, corespunde cantitatii minime per comanda, NU include TVA si costuri de personalizare.

Simularile grafice pe produse sunt gratuite. Costul de transport intra in sarcina beneficiarului.

Cursul valutar de facturare va fi cel de achizitie practicat de Raiffeisen sau BRD, fiind achizitie de import.