Facebook

Cos de cumparaturi

Agenda IDEA nedatata, hartie ivoire, tipar 2 culori, coperti speciale poliuretan, elastic asortat, spira metalica neagra, colturi rotunjite, bloc nedatat 16.3x24cm

Cod produs: PRO21-IDEA
Solicita oferta!
0746.21.88.01
0740.23.40.40

Pentru noi oportunitati si conexiuni, pentru o strategie eficienta de crestere a vizibilitatii brandului tau si a vanzarilor, apeleaza la specialistii Promotop! Iti vor oferi solutiile potrivite de a castiga noi colaboratori si a-i pastra pe cei vechi, care vor reveni pentru a beneficia de serviciile si produsele pe care le oferi. Cum? Pastreaza la vedere logo-ul sau numele firmei tale folosind ca instrument promotional Agenda IDEA!

Potrivita atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru cei care vor sa-si foloseasca eficient timpul, notand idei sau date importante, Agenda IDEA este promotionalul perfect pentru a fi oferit colaboratorilor si clientilor. Nedatata, agenda are coperta speciala poliuretan, colturi rotunjite bloc si coperta, elastic asortat cromatic ton cu ton cu coperta si o eleganta spira metalica neagra. Avand format 16.3x24 cm, agenda contine 224 pagini, tipar 2 culori (rosu+gri) din hartie offset ivoire de 70g/mp, pe care poti planifica usor activitati. Pentru coperti, poti alege din culorile NB3, NB6, NB7, NB11, ceea ce se potriveste cel mai bine cu imaginea ta corporativa, conditia fiind o comanda minima de 30 buc/culoare.

Alege Agenda IDEA ca instrument de promovare si logo-ul tau va fi mereu in preajma si in atentia colaboratorilor tai cu personalizarea prin metoda timbrului sec sau folio.

Promote your business! Specialistii echipei Promotop vor construi campania de promovare de care ai nevoie pentru a-ti creste notorietatea brandului, a dezvolta afacerea si consolida pozitia pe piata!

Date tehnice:

Coperta exterioara:
- coperta speciala poliuretan,

- colturi rotunjite bloc si coperta,

- elastic asortat cromatic ton cu ton cu coperta,

- spira metalica neagra,

- culori: NB3, NB6, NB7, NB11 (la alegere), comanda minima fiind de 24 buc/culoare.
Interior:
- bloc nedatat de format 16.3x24 cm,
- hartie offset ivoire de 70g/mp, tiparita la 2 culori (rosu+gri),

- nr. pagini 224.
Personalizare: timbru sec sau folio

Pretul afisat nu contine TVA si costuri personalizare. Comanda minima: 24 buc/culoare.

Promotop MKT distribuie aceste produse NUMAI la PERSOANE JURIDICE.

Brand brand
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.Promotop MKT distribuie aceste produse numai la persoane juridice.

Pretul este pe bucata, corespunde cantitatii minime per comanda, NU include TVA si costuri de personalizare.

Simularile grafice pe produse sunt gratuite. Costul de transport intra in sarcina beneficiarului.

Cursul valutar de facturare va fi cel de achizitie practicat de Raiffeisen sau BRD, fiind achizitie de import.