Facebook

Cos de cumparaturi

Agenda DAKAR nedatata,hartie alba, tiparita in 2 culori, spira metalica argintie, coperta buretata cusuta perimetral, stantata pentru carti de vizita, colturi rotunjite, bloc nedatat 14x22.5cm

Cod produs: PRO21-DAKAR
Solicita oferta!
0746.21.88.01
0740.23.40.40

Specialistii Promotop iti propun o solutie rapida si usoara de a ramane in atentia partenerilor de afaceri si de a inregistra noi cresteri in vanzari: foloseste ca material promotional Agenda DAKAR, un mod subtil de a pastra la vedere logo-ul sau numele firmei tale!

Promoveaza-ti afacerea oferind colaboratorilor si clientilor Agenda DAKAR! Accesoriu practic si elegant, indispensabil pentru o organizare eficienta a timpului si gandurilor, agenda se remarca prin coperta buretata speciala, cusuta perimetral si stantata pentru carti de vizita, colturi rotunjite bloc si coperta si spira metalica argintie.

Avand format 14x22.5cm, agenda nedatata contine 192 pagini din hartie alba 70g/mp, tiparita la 2 culori (rosu+gri). Pentru coperti, poti alege din culorile FT3, FT8, FT11, FT12, ceea ce se potriveste cel mai bine cu imaginea ta corporativa, conditia fiind o comanda minima de 20 buc/culoare.

Pastreaza-ti discret brandul in atentia clientilor si partenerilor de afaceri folosind ca obiect promotional Agenda DAKAR! Se recomanda personalizarea prin metoda timbrului sec sau folio.

Promote your business! Suntem echipa Promotop si acceptam provocarea: vom face ca brandul tau sa aiba vizibilitate maxima in fata clientilor si colaboratorilor tai! Iti vom propune solutii eficiente de promovare, adaptate specificului firmei tale, care iti vor mentine la vedere logo-ul sau numele firmei.

Date tehnice:

Coperta exterioara:
- coperta buretata speciala,

- colturi rotunjite bloc si coperta,

- cusuta perimetral,

- stantata pentru carti de vizita,

- spira metalica argintie,

- culori: FT3, FT8, FT11, FT12 (la alegere), comanda minima fiind de 20 buc/culoare.
Interior:
- bloc nedatat de format 14 x 22.5cm,
- hartie alba 70g/mp, tiparita la 2 culori (rosu+gri),

- nr. pagini 192.

Personalizare: timbru sec sau folio

Pretul afisat nu contine TVA si costuri de personalizare. Comanda minina: 20buc/culoare.

Promotop MKT distribuie aceste produse NUMAI la PERSOANE JURIDICE.

Brand brand
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.Promotop MKT distribuie aceste produse numai la persoane juridice.

Pretul este pe bucata, corespunde cantitatii minime per comanda, NU include TVA si costuri de personalizare.

Simularile grafice pe produse sunt gratuite. Costul de transport intra in sarcina beneficiarului.

Cursul valutar de facturare va fi cel de achizitie practicat de Raiffeisen sau BRD, fiind achizitie de import.